GRATIS verzending!

Ruilen en retourneren

Als u niet tevreden bent over het product kun u het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Als wij de door u geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op uw rekening.

Mocht je het ledlaser balletje willen retourneren, controleer graag eerst of je de batterijen er juist in hebt geplaatst. Het ledlaser balletje kan alleen worden teruggestuurd als alle geleverde onderdelen worden meegestuurd en het product compleet en onbeschadigd in de originele verpakking is verpakt, voor zover mogelijk.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je via deze link het retourformulier downloaden.